تولید مربا با هدف ایجاد تنوع در سفره غذایی خانواده ها و گنجاندن یک غذای جدید در صبحانه افراد بوده است.
در حال حاضر هم تنوع در بازار تولید مربا، چنین هدفی را پررنگ تر کرده است.
مربای انجیر شاید به اندازه بقیه میوه ها طرفدار نداشته باشد اما این مربا هم همچون بقیه خوش طعم و خوش رنگ است.
ابتدا انجیرها را بشویید و چوب آن ها را جدا کنید.
سپس یک لیوان آب را همراه با شکر بر روی حرارت بگذارید.
پس از اینکه جوش آمد انجیرهای را همراه با هل به آب اضافه کنید و صبر کنید تا قل بزند.
سپس حرارت را کم کرده و پس از نیم ساعت آبلیمو و گلاب را به آن اضافه کنید و پس از شش دقیقه شعله را خاموش کنید.
پس از آنکه خنک شد مربای شما آماده است.
اگر دوست داشته باشید میتوانید بجای یک لیوان آب ، نصف لیوان را گلاب را بریزید تاطعم و عطر بیشتری از گلاب بگیرد.
از انجیرهای با سایز متوسط استفاده کنید.
برای جلوگیری از کپک زدن این مربا ، مقداری دارچین به آن اضافه نمایید.
انجیر منبع خوبی از پتاسیم ، منیزیم ، کلسیم ، فسفر و ویتامین های C , B , A است.
انجیر سدیم و چربی ندارد و مانند سایر میوه ها بدون کلسترول است.
انجیر، فیبر غذایی بالایی دارد و هر واحد آن ۲۰ درصد نیاز روزانه را تأمین می کند که بیش از هر نوع میوه تازه یا خشک می باشد.
حرارت بدن را کاهش می دهد .
انجیر دستگاه هاضمه را تقویت کرده و برای درمان سوء هاضمه مفید است .
خوردن انجیر باعث افزایش نیروی جنسی می شود .
آموزش درست کردن مربای انجیر خونگی
انجیر ,یک ,ها ,پس ,آب ,مربا ,پس از ,مربای انجیر ,یک لیوان ,قاشق غذاخوری ,یک قاشق
درباره این سایت